Hallo, welkom op deze site van Bianca Uittenbogaard over Bach Bloesemtherapie voor mannen. Hier kun je uitgebreide informatie vinden over deze prachtige natuurgeneeswijze. Met Bach remedies kun je op een natuurlijke manier worden geholpen om weer in balans te komen. Ben je emotioneel in balans dan voel je je goed. Ben je uit balans dan kun je snel geïrriteerd raken, slecht slapen of bijvoorbeeld overal van schrikken. Dan zit je niet lekker in je vel.

In de wereld van nu wordt al snel naar medicatie gegrepen als we ons niet zo gelukkig voelen of ons misschien niet zo gezellig gedragen. Kinderen krijgen Ritalin, volwassenen maar al te vaak anti-depressiva. Zelfs dieren krijgen nu al gedragsregulerende medicijnen. Maar dergelijke medicatie heeft vaak vervelende bijwerkingen. Bachremedies werken vaak net zo goed en hebben géén bijwerkingen. Ze zijn natuurlijk en ook onschadelijk voor elk individu. De resultaten zijn soms zelfs verbluffend. De moeite van het proberen dus zeker waard!

Bianca Uittenbogaard is een vooraanstaand Bach Bloesemtherapeut met een ruime ervaring in het behandelen van mensen, kinderen en dieren. Zij is internationaal geregistreerd en erkend door en aangesloten bij het Bach Centre. Het werken met Bach Bloesemtherapie is een specialisme. Hoewel er maar 38 remedies zijn, zijn er wel meer dan 15 miljoen remedie-combinaties mogelijk. Het is een hele kunst om uit al die mogelijkheden precies die combinatie te vinden die goed past!

 

Deze site maakt onderdeel uit van www.bachtherapeut.nl. Niets van www.bachvoormannen.nl mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar en auteur van www.bachvoormannen.nl worden verveelvoudigd, opgeslagen in een (geautomatiseerd) gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in welke vorm en op welke wijze dan ook, noch worden gebruikt voor andere sites. Iedereen die www.bachvoormannen.nl bezoekt wordt geacht op de hoogte te zijn van het hierboven vermelde en hiermee akkoord te gaan. Voor meer informatie klik hier. © 2007 - heden Bianca Uittenbogaard