Het is een hele uitdaging om jezelf te kunnen blijven en ook nog eens al je verplichtingen te vervullen. Er moet gewerkt worden om huis en auto te kunnen (af)betalen. Collega’s en werkgevers kunnen soms veel druk uitoefenen. Huis en auto moeten onderhouden worden, er moet brood op de plank.

 

Naast deze verplichtingen zijn er ook altijd verwachtingen waar je aan moet voldoen. Zo wordt tegenwoordig van mannen verwacht dat ze zich open opstellen, een goed gesprek kunnen aangaan, interesse hebben voor hun partner en – als die er zijn – ook voor de kinderen. Dus als je ’s avonds moe thuis komt zit de helft van het werk er pas op. Als je naast je werk en je gezin en/of familie ook nog tijd wilt hebben voor je vrienden, hobby of sport heb je eigenlijk 30 uur per dag nodig!

Als het even niet wil lukken, als je tijdelijk uit balans bent, zijn Bach Bloesems een prachtig en natuurlijk hulpmiddel om deze balans weer te herstellen. Ze kunnen je helpen om weer sterk en vol zelfvertrouwen in het leven te staan.

 

Copyright 2007 - heden Bianca Uittenbogaard