Hallo, mijn naam is Bianca Uittenbogaard. Ik ben internationaal geregistreerd en erkend Bach Bloesemtherapeut, aangesloten bij het Bach Centre. Samen met mijn kinderen en honden woon ik op een prachtig stuk hei op de Veluwe. Interesse voor de natuur en haar geheimen is er bij mij altijd al geweest, zolang ik me kan herinneren. Als andere kinderen met poppen aan het spelen waren, zat ik hoog in een boom, of op mijn hurken op de grond om een bloemetje te bekijken. Sinds 1991 woon ik op de Veluwe, het mooiste stukje van Nederland, midden in de vrije natuur. Veel planten en bomen waar Bach Bloesemremedies van gemaakt zijn kom ik hier dagelijks tegen tijdens mijn wandelingen.

Bijna 30 jaar geleden hoorde ik voor het eerst van de Bach Bloesemremedies. Ik moet bekennen dat ik er toen nogal sceptisch tegenover stond… Maar vanaf dat moment hoorde of las ik zo vaak iets over deze geneeswijze, dat ik dat niet toevallig meer vond. Daarom ben ik mij hier uiteindelijk goed in gaan verdiepen. Het eerste proefdier was ik zelf! Toen ik binnen een paar dagen na het innemen van de remedie die ik had uitgezocht effect zag, twijfelde ik nog harder: was hier geen sprake van autosuggestie? In de maanden die volgden waren alle huisgenoten, man, kinderen en huisdieren gewillige proefkonijnen en de resultaten logen er niet om. In mijn werk als gedragstherapeut voor dieren namen de remedies dan ook al snel een belangrijke plaats in. Kinderen en dieren hebben geen last van het placebo-effect. Omdat zij zo geweldig goed op de remedies reageerden was ik overtuigd!

Mensen die gelukkig waren met het effect van de remedies op hun dieren, vroegen mij ook voor hen remedies samen te stellen. Zij hadden er baat bij en stuurden weer anderen door. Nu behandel ik al jaren zowel mensen als dieren. De resultaten zijn geweldig. Als ik iemand die al jaren aan het tobben is binnen een paar maanden blij kan maken ben ik helemaal gelukkig! Kortom, ik vind het prachtig en dankbaar werk. Mijn praktijk is aangesloten bij en erkend door het Bach Centre in Engeland.


 

Copyright 2007 - heden Bianca Uittenbogaard