Voor de één is werk een manier om geld te verdienen, voor de ander een manier om te laten zien wat hij kan. Eigenlijk doet het er niet zo heel veel toe, als je het maar naar je zin hebt met wat je doet. Tenslotte neemt werken een groot deel van je leven in beslag!

Natuurlijk heeft niet iedereen het naar zijn zin op het werk. Soms liggen collega’s dwars, of voel je je niet geaccepteerd. Soms kun je meer dan je mag doen en dat kan frustreren. Maar het kan ook zijn dat er te hoge eisen aan je worden gesteld, waardoor je jezelf continu voorbij loopt. Omdat je werk nodig hebt om inkomen te krijgen, valt het niet altijd mee om néé te zeggen als dat nodig is.

 

Burn-out komt steeds vaker voor. De werkdruk ligt bij veel bedrijven te hoog, waardoor stress zich opstapelt. Als je je daardoor gevangen gaat voelen en geen uitweg meer ziet, wordt het tijd om op de rem te trappen. Bach Bloesems kunnen je helpen om de zaken eens van een andere kant te bekijken. Om voor jezelf op te komen op een acceptabele manier. Maar ook om de stress van je af te schudden en het heft weer in eigen handen te nemen!

Ook als je gepensioneerd bent kan het voorkomen dat je gestresst raakt. Jarenlang wist je hoe je de dag ging vullen, nu staat het je vrij. Jarenlang kon je je bewijzen in je werk, nu moet je maar zien hoe je jezelf nog nuttig kunt voelen. Sommige mannen vinden hun pensioen gelijk geweldig prettig, anderen zitten eigenlijk met hun handen in het haar. Wat nu? Als je moeite hebt met deze verandering zijn Bach Bloesems zinvol. Ze kunnen je helpen je draai weer te vinden.   

 
 

Copyright 2007 - heden Bianca Uittenbogaard